Reis door Bewustzijn - Praktijk voor Aurareaden en Healen
Home
Werkwijze
Consulten
Aurareading
Cursussen
Mandy van Klaveren
Contact & Tarieven
Ervaringen
Links

Werkwijze

Ken je Zelf


De consulten, aurareadingen en cursussen zijn innerlijke reizen die leiden naar ÚÚn weg. De weg naar wie jij bent. De weg naar zelfonderzoek, zelfkennis en zelfinzicht. Wanneer we werkelijk weten wie we zijn vallen alle andere vragen, zoektochten en uitdagingen weg.

Weten wie we zijn gaat verder dan je identiteit kennen met al je vaardigheden en eigenaardigheden. Het is jezelf ten diepste herkennen als bewustzijn, als liefde, als eenheid.

In Reis door Bewustzijn begeleid ik mensen op de zoektocht naar wie we zijn. Je bent welkom met grote of kleine vragen die het leven je brengt. Vragen of uitdagingen op het gebied van relaties, familiekwesties, verlies, gezondheidsklachten, ruimte innemen, gevoel laten spreken, als ook vragen over overgave, vertrouwen, zingeving en meer. We kunnen kijken naar wie je bent binnen de verhalen van jouw leven en daar inzicht, helderheid en bevrijding in verkrijgen. We kunnen ook voorbij de persoonlijke verhalen kijken en bewust zien wie je werkelijk bent. De keuze is aan jou. Ik werk door middel van gesprekken, visualisaties, meditaties, transformatie, bezinning en bespiegeling. Wanneer nodig werk ik ook aan heling van oude pijn of bevrijding van je innerlijk kind.

Ik werk intu´tief en maak hierbij gebruik van psychologische, spirituele en filosofische inzichten en benaderingen. We hebben als mens inzichten nodig om ons innerlijk te voeden en te ontwikkelen. Op die manier kunnen we ons bevrijden uit pijn, angst of blokkades en ons bewustzijn verruimen om als mens vanuit het diepst van ons wezen simpelweg te zijn wie je bent.


Ken je zelf.
Dat is de bestemming van jouw reis door dit leven.
Ken je zelf en je zult de mensheid en het leven kennen.
Het leven: Dat ben ik.