Reis door Bewustzijn - Praktijk voor Aurareaden en Healen
Home
Werkwijze
Consulten
Aurareading
Cursussen
Mandy van Klaveren
Contact & Tarieven
Ervaringen
Links

Mandy van Klaveren (1964)


Ik ben lang een zoeker geweest. Tot ik thuis kwam. Grappig genoeg door het weten dat de aarde niet ons werkelijke thuis is. Dat we niet het individu zijn dat we dachten te zijn maar bewustzijn, eenheid, liefde.

Ik ben wetenschappelijk opgeleid als cultureel antropoloog en heb jaren als manager in een vrouwengezondheids-centrum gewerkt. Gezondheidsklachten, jeugdherinneringen en een echtscheiding brachten me naar de binnenwereld van de mens. Ik ontdekte de rijkdom van de innerlijke wereld en het leven opende en vervulde zich.

Ik volgde een vijfjarige opleiding tot aurareader, healer en spiritueel teacher en ben in 2004 gestart met mijn eigen praktijk: Reis door Bewustzijn. Mijn zoektocht in het leven is een ontdekkingstocht geworden. Ik voel me geroepen de gevonden rijkdommen, inzichten en zienswijzen te delen met anderen en mensen te begeleiden in hun eigen zoeken naar wie we zijn en op welke manier we het leven werkelijk kunnen leven. Dit is waar het leven voor mij over gaat: weten en leven wie we werkelijk zijn.