Reis door Bewustzijn - Praktijk voor Aurareaden en Healen
Home
Werkwijze
Consulten
Aurareading
Cursussen
Mandy van Klaveren
Contact & Tarieven
Ervaringen
Links

Ervaringen


Ervaringen deelnemers individuele consulten

Ik kwam bij jou met eigenlijk een vage vraag om meer contact met mijn gevoel te krijgen. De gesprekken bleken met name over mijn familie te gaan en de rol die ik in mijn familie had. Door jouw heldere en vanzelfsprekende vragen en opmerkingen heb ik kunnen ervaren hoe deze rol concreet mijn leven beïnvloedde. Je werkt duidelijk vanuit je intuïtie. Maar niet zweverig, eerder nuchter en gericht op dat wat op het moment van het gesprek speelde in mijn leven. Door jouw open houding en ook humor heb ik me altijd uitgenodigd gevoeld om vrijuit te spreken. Na afronding van de gesprekken ben ik veel vrijer geworden in mijn familie, en ook in mijn dagelijks leven, wat mij een veel completer gevoel heeft gegeven. Dank daarvoor!
Justus, 33 jaar

Was ik eerst wat sceptisch tegenover het een en ander en vond ik het toch wat moeilijk om deze stap te zetten, ik kan je nu zeggen dat het voelt als een bevrijding. Ik had het aanvankelijk moeilijk om me uit te spreken, mij als het ware bloot te geven, want zo voelde het. Het is alsof ik op bezoek ben geweest, zie mijn katholieke achtergrond, bij een superbiechtvader!!! Ik voel me echt heel rustig en opgelucht en blij.
Jan

Een Dolfijn, gevangen in een net. Dat was ik. Verstrikt in de draden van het leven. Mandy leerde mij rust in energie, rust in mijzelf. Ik ben nu een Dolfijn, vrij in de open zee.
Timo, 19 jaar

Het werken bij Mandy heb ik als heel prettig ervaren. Het heeft me een heel vertrouwd en intiem gevoel gegeven. Ik voelde het respect van Mandy voor mijn denken en voelen en ik wilde dat respect teruggeven. Dit maakte het nodig dat ik me zowel in mijn innerlijke houding als in die van haar ging verdiepen om te kunnen uitspreken hoe het voor mij was en goed naar de diepere waarde van haar woorden te kunnen luisteren. Dit heeft me sterk geholpen om met grotere mildheid in het leven en tegenover de dood te staan.
Tienka, 78 jaar

De consulten bij Mandy waren voor mij bijzonder intensief maar ook een openbaring. Het voelde alsof ik mezelf binnenstebuiten had gekeerd om te kunnen ontdekken hoe glansrijk ik ben.
Hanna, 42 jaar


Ervaringen deelnemers aurareading

Mijn weg is er vooral ook een van innerlijke ontwikkeling. Met enige regelmaat kom ik daarin vast te zitten. Wanneer ik echt geblokkeerd raak en mijn innerlijke stem niet meer kan horen –of nog wel hoor, maar niet meer vertrouw- maak ik een afspraak met Mandy voor een auralezing. Ik ken niemand die zozeer ook is wat zij doet. Op uiterst liefdevolle wijze en met grote zorgvuldigheid duidt zij de beelden die ze ziet en verbindt deze met mijn vraag en de voor mij ondoorzichtige situatie waar die uit voortkomt. De situatie wordt helder, de vraag wordt beantwoord, dingen vallen op hun plaats. Voor mij is de auralezing één groot geschenk van herkenning en thuiskomen. De lezing heft de blokkades van eindeloze maalstromen van gedachten en oude verhalen, van onzekerheid en twijfels en angsten op en geeft mij het vertrouwen in mijn innerlijke stem en weg weer terug. Een aantal grote transformaties in mijn leven hebben ruimte gekregen na een auralezing van Mandy.
Brecht, 50 jaar

Zoekend naar antwoorden als moeder van een dochtertje van vijf jaar met een beperking kwam ik bij Mandy. Soms, al doe je nog zo hard je best, is het moeilijk te weten wat er in je kind omgaat, zeker als het kind niet of nauwelijks praat. Mijn ervaring met de reading die ik heb laten doen voor mijn dochtertje, was heel erg positief. Ik schoot vol tranen van emotie door wat ik te horen kreeg. Ik herkende mijn meisje al snel in wat Mandy vertelde en kreeg ook een verdere blik door de ogen van mijn dochtertje. Ik kreeg deels antwoorden alsook aanwijzingen hoe ik haar verder kan helpen in haar ontwikkeling en daarnaast een stukje hulp voor mezelf. Ik kan nu weer vooruit, ben heel blij dat ik deze stap genomen heb. Ik zie en ervaar nu in vrij korte periode hoe het mijn leven en dat van mijn dochtertje verandert in positieve zin. Een dankbare moeder!
Bo, moeder van een dochter van 5 jaar


Ervaringen deelnemers cursus In Vrede Zijn

De cursus In Vrede Zijn heb ik gedaan met eigenlijk het idee: ik ben al behoorlijk in vrede, met mezelf en het leven. Maar ik kwam er achter, dat er meer bij kwam kijken om echt in vrede te zijn. Nu pas ik dit in mijn dagelijkse leven toe, en het is een openbaring. Een pakketje schuldgevoel dat ik jarenlang in mijn rugzakje meedroeg, heb ik nu los kunnen laten, door te leren, dat ik mijn eigen plek in mag nemen. Dit geeft mij zoveel ruimte en ik kan het nu ook liefdevol aan een ander duidelijk maken. Mandy geeft deze cursus op een mooie warme manier, een ieder krijgt de gelegenheid om in te brengen waar hij/zij mee zit, en zo krijg je prachtige voorbeelden aangereikt, hoe het leven in Vrede er uit kan zien. Wat een verademing.
Bertie

De cursus In Vrede Zijn heeft mijn bewustzijn verruimd! Het doorzien van reacties, emoties en patronen bij mijzelf is nu helder. Ik heb ervaren in moeilijke situaties dat alle emoties en gevoelens er mogen zijn, en dat ik niet de pijn ben! Ik herken nu ook de angstgedachtes en ben me er bewust van dat ik ze kan en mag loslaten! Ik heb ervaren hoe het is om in vrede te zijn en ook om weer in vrede te komen in hectische, onaangename of emotionele situaties. Mijn gevoel van dankbaarheid naar Mandy toe is dan ook heel groot, en ik ben heel blij dat er een vervolg op deze cursus komt!  Mijn hart verheugt zich om weer de wereld van liefde, eenheid en vertrouwen binnen te stappen bij het binnen komen in het huis van Mandy! 
Edith


Ervaringen deelnemers cursus Leven met de Dood

Ik dank je Mandy, voor je unieke, zorgzame en voor mij onvolprezen manier van begeleiden in het werken aan mijn leven en mijn toekomstige dood. Wat een mooi half jaar is het geweest. Ik maakte kennis met vele, en ook verrassende, facetten van de dood. De belangrijkste uitkomst is dat ik de dood meer als onvermijdelijke vriend zie dan als angstaanjagende vijand. De dood hoort erbij. De dood is een inspirerend gegeven en wie hem in de ogen ziet, voelt niet een einde, maar een begin van wat het betekent om hier en nu op aarde te leven. Ik vind het bijzonder hoe jij werkt, zo volledig vertrouwend op een innerlijk weten en met veel plezier en humor doorspekt. Ik kwam keer op keer thuis bij mezelf, bij de kern van wie ik ben, zonder al het gedoe. Maar ook het binnenstappen in jouw woning en het plaatsnemen op de bank voelde keer op keer als thuiskomen.
Marc, 44 jaar

Ik ben geraakt, verrijkt en geholpen in dat wat wij leven noemen en dat wat wij dood noemen in een ruimer en liefdevoller perspectief te zien. Ik vond het een waardevolle innerlijke reis. De dood plaatsen in een groter geheel en in die context een heel andere betekenis aan dood geven dan wat in onze cultuur en opvoeding gebruikelijk is. Daarmee verandert bijkomend gevoel enorm; van iets verdrietigs wordt het iets vreugdevols. Dank voor de vorm die je creëerde en voor je inspirerende aanwezigheid en leiding.
Martine

Ik vond de cursus een geweldige ervaring, gegeven in een warme sfeer, vol vertrouwen en met respect en aandacht voor allen. Het was thuis komen in mijn innerlijk huis! De cursus heeft me gebracht tot inzichten, tot rust en tot vertrouwen. Er is een kalmte in mij gekomen en een gevoel dat alles goed is, hoe het ook gaat lopen. Aanvankelijk vond ik het idee van fysieke eindigheid best moeilijk. Nu weet ik dat de aanwezigheid in de vorm van liefde zo eindeloos goed en mooi en altijd aanwezig is.
Edith, 51 jaar

De cursus vond ik leerzaam, vol liefde en begrip. Alles wat zich aandient mag er zijn. Het is heel verhelderend hoe je naar de dood kunt kijken en wat dat doet met je gevoel en je gedrag.
Anneke


Ervaringen deelnemers workshop van Hart tot Hart

Door de hoge werkdruk, de vele veranderingen in de gezondheidszorg, en het gevoel dat het steeds vaker om geld gaat dan om de mens, gaf mijn werk me geen voldoening meer. Ik was mezelf hierin kwijtgeraakt. Door de workshop werd ik me weer bewust waarom ik voor dit beroep gekozen heb, en wat ik hierin te geven heb. Dat maakt dat ik nu weer met plezier en vanuit mijn essentie en dienstbaarheid naar mijn medemens mijn werk kan doen. Doordat ik de workshop met een aantal van mijn collega's heb gedaan, is ook de collegiale band verbeterd en is er meer begrip voor elkaar.
Renske, 50 jaar