Reis door Bewustzijn - Praktijk voor Aurareaden en Healen
Home
Werkwijze
Consulten
Aurareading
Cursussen
In Vrede Zijn
Leven met de Dood
Zijn Wie je Bent
Van Hart tot Hart
Mandy van Klaveren
Contact & Tarieven
Ervaringen

Van Hart tot Hart

Een workshop voor beroepsgroepen, collega's of vrijwilligers

In deze workshop word je weer in contact gebracht met dat wat je te doen hebt vanuit het hart. Je gaat jezelf, je collega's en de werkplek (h)erkennen als waardevol en je krijgt inzicht in je eigen behoeften en hoe deze helder gemaakt en verwezenlijkt kunnen worden. Alleen op die manier kan er sprake zijn van vervulling op werkgebied en kunnen we onszelf, elkaar en het werk dat we doen als zinvol ervaren.

Je krijgt inzichten in het behouden van je kracht in plaats van deze weg te geven. Je ontdekt het belang van helder communiceren in plaats van over jezelf of anderen te oordelen en je kunt zien hoe bevrijdend het is om te leren niets persoonlijk te nemen. Dit zal je verrijken en de onderlinge relaties op het werk vergemakkelijken.

De workshop neemt de werkplek als uitgangspunt maar alles wat hierin wordt aangereikt kun je ook gebruiken in je contact met gezinsleden, familieleden en/of vrienden. In de workshop zal informatie worden gegeven maar vooral word je uitgenodigd door middel van mijn vragen zelf te ontdekken hoe bovenstaande voor jou werkt. Eigen ervaring werkt vaak veel krachtiger dan het verhaal van een ander.

Kijk hier voor ervaringen van deelnemers van deze cursus.