Reis door Bewustzijn - Praktijk voor Aurareaden en Healen
Home
Werkwijze
Consulten
Aurareading
Cursussen
In Vrede Zijn
Leven met de Dood
Zijn Wie je Bent
Van Hart tot Hart
Mandy van Klaveren
Contact & Tarieven
Ervaringen

In de voetsporen van jouw leven

Een cursus om thuis te komen in je leven. Niet alleen wanneer het leven loopt zoals jij wilt. Ook wanneer de omstandigheden een gelukkig leven in de weg lijken te zitten. We reizen in gedachten door het landschap van ons leven in tien korte ontdekkingstochten. We gaan op pad, verlaten onze comfortzone en zullen onderweg uitrusten op de bankjes in ons bestaan.

We gaan innerlijk op reis en nemen mee: onszelf, nieuwsgierigheid, liefdevolle aandacht, een hartenkreet als kompas, verwondering, waarden als wegwijzers, levensverhalen om onderweg te delen en inspiratie van hen die ons zijn voor gegaan. We reizen onder andere naar de hoogste berg in ons bestaan om met andere ogen te kunnen kijken. We lopen door het labyrint van ‘lief je lot’ om onze levenslessen te leren waarderen. We gaan met fluisterbootjes door het land van stilte en komen tot rust in de herberg van ons leven.

Onderweg kijken we via vragen, oefeningen, meditaties, opstellingen, speelse schrijfopdrachten, helende rituelen en mini excursies naar wat we in onze rugzak meedragen. Wat willen we verder mee op reis en wat kunnen we liefdevol loslaten. Wacht niet tot jouw leven een sprookje wordt. Ontdek hier en nu de voetsporen van jouw unieke leven. Dan kun jij jouw levensweg vervolgen en onderweg alles wat is, wat is geweest en wat nog gaat komen open tegemoet treden. Laat je inspireren en vind de weg naar huis in jouw eigen bestaan.

Ga je mee op pad? De cursus wordt gegeven in tien bijeenkomsten van drie uur op de vrijdagmiddag in een kleurrijke en huiselijke sfeer in Amsterdam-Oost. Van 10 mei t/m 12 juli 2019 van 14.00 tot 17.00 uur.

Praktische informatie

Data: 10/5, 17/5, 24/5, 31/5, 7/6, 14/6, 21/6, 28/6, 5/7 en 12/7/2019
Tijd: Vrijdagmiddag 14.00 tot 17.00 uur
Plaats: Amsterdam-Oost
Kosten: € 465,-